Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ghost Recon Wildlands: Narco Road DLC release onthuld

Eerst voor eigenaars van de Season Pass.

Ubisoft maakt de releasedatum van de de Narco Road DLC voor Ghost Recon Wildlands bekend. De uitbreiding is vanaf 18 april beschikbaar voor eigenaars van de Season Pass. Vanaf 25 april is de DLC voor iedereen toegankelijk.

De DLC bevat vijftien nieuwe hoofdmissies en vier nieuwe types van optionele missies. Ook krijg je toegang tot negen nieuwe wapens, vier nieuwe outfits en verschillende racing challenges.

In Narco Road ga je op zoek naar kartelleider El Invisble. Dat doe je door te infiltreren in verschillende bendes en het vertrouwen te winnen van El Invisibles luitenanten.

Naast de DLC brengt Ubisoft ook een nieuwe patch uit voor Ghost Recon Wildlands. Die voegt live Season Challenges toe aan de game. Deze uitdagingen zijn telkens zes weken beschikbaar en bevatten zowel individuele als co-op missies.

Wie de DLC afzonderlijk wil kopen, betaalt 15 euro. Op de website lees je nog eens Yvo's review van Ghost Recon Wildlands.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen