Skip to main content

Ghost Recon Wildlands krijgt Splinter Cell content

Sam Fisher komt even buurten.

Ubisoft laat weten dat Special Operation 1 voor Ghost Recon Wildlands onder andere een Splinter Cell-missie introduceert. De nieuwe content wordt op 10 april aan de game toegevoegd.

De nieuwe content bestaat onder andere uit een missie waarin je samenwerkt met Splinter Cell-protagonist Sam Fisher. De missie draait om stealth en is alleen of in co-op met vier spelers te voltooien. Acteur Michael Ironside spreekt wederom de stem van Fisher in.

Bekijk op YouTube

Je krijgt middels Special Operation 1 ook de beschikking over een nieuwe PvP class en een aantal nieuwe items, zoals een Karambit Knife. De nieuwe items zijn tot 16 mei vrij te spelen. De nieuwe missie blijft voorgoed onderdeel van de game.

Ubisoft meldt verder dat je Ghost Recon Wildlands dit weekend gratis kunt uitproberen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Alle content voor Wildlands is gedurende het evenement beschikbaar, zelfs de Splinter Cell-content. Het gratis weekend duurt van 12 tot 15 april.

Ghost Recon Wildlands is vorig jaar uitgebracht, maar onlangs heeft Ubisoft nog laten weten dat de studio de game blijft ondersteunen. Zo krijgt Ghost Recon Wildlands een tweede seizoen met gratis updates.

Read this next