Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ghost Recon Wildlands krijgt loot crates

Hebben volgens Ubisoft 'geen enkele impact op de gameplay'.

Ubisoft laat weten dat Ghost Recon Wildlands in een volgende update loot crates krijgt. De update lanceert eind januari. Volgens de uitgever hebben de loot crates 'geen impact op de gameplay en progressie van spelers'.

Er komen afzonderlijke loot crates voor de singleplayer en multiplayer die telkens drie voorwerpen bevatten. In singleplayer en co-op koop en verdien je Spec Ops Crates. Die bevatten onder andere speciale wapens en voertuigen.

De multiplayermodus gebruikt daarentegen Ghost War Crates. Daarin vind je cosmetische voorwerpen en varianten op bestaande wapens. In totaal brengt de update meer dan 200 nieuwe voorwerpen naar de game.

Hoewel de systeem van loot crates in Ghost Recon Wildlands een stuk rechtvaardiger lijkt dan in andere games, blijft het toch afwachten of de aanwezigheid van wapens in de loot crates geen al te grote voordelen biedt aan wie bereid is daarvoor te betalen.

Ghost Recon Wildlands lanceerde in 2017 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op de site vind je Yvo zijn Ghost Recon Wildlands review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties