Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

E3 2016 - Ghost Recon: Wildlands gameplay toont keuzevrijheid

Grootste open wereld van Ubisoft ooit.

Ubisoft toont tijdens diens E3 persconferentie nieuwe beelden van Ghost Recon: Wildlands.

Ghost Recon: Wildlands is de eerste tactische militaire shooter in een open wereld die coöperatief of compleet solo te spelen is. Je krijgt totale keuzevrijheid om elke situatie naar wens aan te pakken. Zo zijn doelwitten bijvoorbeeld niet alleen uit te schakelen, maar ook levend in gevang te nemen.

In de nieuwe gameplaybeelden is te zien hoe een speler de locatie van Cartel-leider El Pozolero probeert te achterhalen. Na het vinden van de locatie wordt hij vervolgens door een andere speler met een helicopter opgepikt. Samen aangekomen op de vijandelijke basis blijkt die zwaar bewaakt te zijn en ze roepen de hulp in van twee vrienden.

Zij komen ondertussen vanuit een andere windrichting op de basis af om het duo te helpen. Ze markeren doelwitten met een camera en sturen een drone de lucht in om beter zicht te krijgen op de situatie. Hier wordt duidelijk dat een verlaten dorp omgetoverd is tot een vijandelijke vesting van de cartel.

Ghost Recon: Wildlands geeft je de optie om gelijk het vuur te openen of voor de stealth-aanpak te kiezen. Die stille oplossing mislukt voor de groep en hun doelwit gaat er vandoor. De achtervolging wordt met een auto en motoren. Uiteindelijk wordt El Pozolera na een botsing gearresteerd en met een helicopter vlug afgevoerd.

De Ghost Recon: Wildlands releasedatum is 7 maart 2017 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Wil je niets van E3 2016 missen? Raadpleeg dan snel het E3 2016 overzicht met informatie over alle livestreams, games en het laatste nieuws.

Meer over Ghost Recon Wildlands weten? Lees dan ons uitgebreid overzicht van alle Ghost Recon Wildlands informatie die tot nu toe bekend is.

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties