Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ghost Recon Wildlands dit weekeinde gratis te spelen

Geldt voor alle platformen.

Ubisoft laat weten dat je Ghost Recon Wildlands van 12 tot 15 oktober gratis kunt uitproberen. Het aanbod geldt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Alle basiscontent in Ghost Recon Wildlands is gedurende de gratis periode beschikbaar. De voortgang gedurende de gratis periode wordt overgedragen als je besluit om de volledige versie van de game te kopen. Wildlands is ook tijdelijk met 50 procent korting verkrijgbaar.

Je hebt gedurende het weekeinde ook de mogelijkheid om de eerder aangekondigde Ghost War PvP modus voor Ghost Recon Wildlands uit te proberen. In Ghost War nemen twee teams van vier spelers het in een team deathmatch tegen elkaar op.

Ghost Recon Wildlands is begin dit jaar uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Yvo zijn Ghost Recon Wildlands review lees je hier nog eens.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties