Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ghost Recon MMO in de maak

De game wordt Free2Play.

Vandaag had Ubisoft wel heel opmerkelijk nieuws voor ons: het bedrijf vindt de tijd rijp voor een MMO rond Ghost Recon. Het spel wordt gemaakt door Ubisoft Singapore (TMNT: Turtles in Time Re-shelled) en zal Free-to-Play zijn.

"The online market is an exciting new frontier for video games and for gamers," aldus Ubisoft CEO Yves Guillemot.

Verdere details rond Tom Clancy's Ghost Recon Online zijn voorlopig nog schaars. Het lijkt er op dat er minstens drie speelbare classes zullen zijn, maar welke dat zijn is niet bekend. Ubisoft spreekt over een "rich lobby platform" als één van de troeven van de MMO en belooft alvast een regelmatige stroom aan content en events. Op welke platformen we de game mogen verwachten weten we ook nog niet, maar alvast de PC is een veilige gok.

Wat we ook al weten is dat er een gesloten beta zal worden georganiseerd die deze zomer reeds verwacht wordt. Daaruit mogen we afleiden dat de game al een tijdje in ontwikkeling is. Inschrijven voor de beta doe je hier.

Er is uiteraard ook nog altijd die andere Ghost , Future Soldier

Over de auteur

Cedric Vanhoorebeeck avatar

Cedric Vanhoorebeeck

Editor & Community Manager EG Benelux

Cedric verzorgt je dagelijkse portie vers nieuws en onderwerpt af en toe ook eens een game aan zijn kritische blik. Je houdt hem beter te vriend, want hij is ook de moderator van dienst op deze site. Bovendien is hij ook jouw aanspreekpunt voor de Eurogamer crew. Het Eurogamer forum is dan ook zijn natuurlijke habitat.

Reacties