Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ghost Recon Breakpoint dit weekend gratis te spelen

Bereikt zijn gratis breekpunt.

Ghost Recon Breakpoint is van 21 tot en met 24 januari gratis te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One, Stadia en next-gen consoles via backwards compatibility. Dat maakt Ubisoft bekend via een trailer.

Tijdens de gratis proefperiode kun je aan de slag met de volledige game en kun je alle progressie meenemen als je de game daarna koopt. Omdat het hier gaat over een online game moeten PlayStation 4/5- en Xbox One/Series X|S-eigenaars beschikken over een PlayStation Plus- of Xbox Live Gold-abonnement. Wie liever de game koopt, kan dat nu doen met 85% korting.

Bekijk op YouTube

Dat Ubisoft nu komt opdraven met deze gratis testperiode is niet toevallig. De nieuwe Operation Amber Sky gaat vanaf vandaag van start en voegt onder andere negen nieuwe missies, extra gameplay-elementen en nieuwe rewards aan de game toe.

Meer weten over de game voor je hem uittest? Lees dan zeker Carls Ghost Recon Breakpoint review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties