Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ghost of Tsushima State of Play toont hoe je de open wereld verkent

Samurai Showdowns, check!

Zoals aangekondigd toonde de afgelopen State of Play van Ghost of Tsushima meer gameplay rondom de exploratie, de gevechten en de extra's die de samoeraititel te bieden heeft.

Zo zagen we gisteren onder andere enkele adembenemende landschappen vol grasperken, felgekleurde bloemen en rondvliegende bladeren. Om je doorheen die omgevingen te gidsen, zorgen windvlagen, rookpluimen of wilde dieren ervoor dat je gecontroleerd de omgeving verkent en nieuwe plaatsen ontdekt.

Een ander belangrijk aspect van Ghost of Tsushima zijn de gevechten. Daarin heb je de keuze om via een 'samurai showdown' erg agressief te werk te gaan, of net via stealth nederzettingen van je tegenstanders te besluipen. Daarnaast toont de video ook hoe de Charms, de Photo Mode, de Japanse stemmen en de Cinema Mode werken. Met die laatste geef je de game de uitstraling van een oude zwart-witfilm.

Ghost of Tsushima komt deze zomer uit. Tot die tijd lees je bij ons alles over de Ghost of Tsushima gameplay.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties