Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ghost of Tsushima releasedatum bekend

Geestige aankondiging.

Ontwikkelaar Sucker Punch heeft de releasedatum van Ghost of Tsushima bekendgemaakt. De historische samoerai-game komt op 26 juni naar de PlayStation 4. Om de aankondiging in de verf te zetten, is er bovendien ook een nieuwe story trailer voor de game onthuld.

Daarin ontmoeten we onder andere Shimura, de oom van hoofdpersonage Jin. Ook slechterik Khotun Khan maakt zijn opwachting in de nieuwe trailer en is vermoedelijk een van de belangrijkste antagonisten in de game.

Ook de verschillende speciale edities van de game zijn onthuld. Zo komt er onder andere een Collector's Edition. Die bevat een replica van het masker dat Jin draagt. Ook krijg je bij de Collector's Edition een vlag en enkele in-game items.

Ghost of Tsushima werd in 2017 aangekondigd. Een jaar later kregen we tijdens de E3 2018 de eerste Ghost of Tsushima gameplay te zien, maar nadien was het verdacht stil rond de game. Wij zijn alvast benieuwd of Sucker Punch er in slaagt om het feodale Japan realistisch neer te zetten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Ghost Of Tsushima

PS4

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties