Skip to main content

Ghost of Tsushima: Legends trailer onthult releasedatum

Samen met New Game+, custom loadouts en extra customization

Ghost of Tsushima: Legends heeft een nieuwe trailer gekregen. Daarin wordt de releasedatum van de co-opmodus uit de doeken gedaan. De DLC lanceert op 16 oktober en is gratis voor iedereen die een exemplaar van de game bezit.

In Legends, dat inspiratie uit Japanse mythologie put, speel je als een van vier verschillende klassen: Samurai, Hunter, Ronin en Assassin. De Samurai lijkt de rol van standaardvechter te vervullen, terwijl de Hunter zich op pijl en boog beroept. De Ronin kan dan weer teamgenoten genezen. De Assassin, ten slotte, doet aan de klassieke 'rogue' denken.

De multiplayermodus introduceert een handvol verhaalgedreven missies, die met twee speelbaar zijn, net als 'wave-based survival' waarbij je in een groep van vier bovennatuurlijke vijanden het hoofd biedt. End-game is er in de vorm van een Raid-modus die "in de weken na de launch" uitkomt en "uitstekend teamwork vergt", aldus ontwikkelaar Sucker Punch via de PlayStation Blog.

Bekijk op YouTube

Opgelet: Legends mag dan wel gratis zijn, om online te spelen, heb je nog steeds een PlayStation Plus-multiplayerabonnement nodig.

Ook de singleplayer van Ghost of Tsuhima mag zich aan enkele nieuwigheden verwachten. Zo bevestigt de trailer de komst van New Game+ (inclusief nieuwe trophies), custom loadouts voor Jin en extra customization-opties. Die laatste zijn verkrijgbaar bij de mysterieuze Ghost Flower Merchant.

Ghost of Tsuhima: Legends werd enkele maanden geleden aangekondigd. Hier lees je nog eens onze Ghost of Tsushima review.

Read this next