Skip to main content

Ghost Of Tsushima Hot Spring locaties en beloningen uitgelegd

Waar kan je elke warmwaterbron vinden?

Ghost of Tsushima Hot Springs vinden is één van de vele optionele activiteiten die je kan vinden in de game.

Haikus maken, vossen achtervolgen, Bamboo Strikes, en natuurlijk Tsushima redden van een invasie kan vermoeiend worden.

Gelukkig is het eiland ook bezaaid met prachtige Hot Springs, perfect om even tot rust te komen.

Op deze pagina leggen we uit waar je alle Hot Spring locaties kan vinden. Ook geven we de beloning die je krijgt wanneer je ze allemaal bezocht hebt.

Inhoudsopgave

Hot Springs in Ghost of Tsushima uitgelegd

Elke Hot Spring die je vindt geeft Jin de optie om even na te denken over zijn ervaringen tot hiertoe. Zo krijg je wat van zijn innerlijke gedachten te zien, maar krijg je vooral ook een verhoging van je maximum health.

Het is telkens een kleine bonus die je krijgt, maar tel ze allemaal bij elkaar op en het maakt een groot verschil tijdens combat.

Niet enkel dat, maar je krijgt ook een speciale bonus als je ze allemaal vindt. Om het niet te spoileren, houden we die informatie voor helemaal onderaan deze pagina. Als je benieuwd bent kan je de inhoudsopgave hierboven gebruiken om daarheen te gaan.

Er zijn in totaal 18 Hot Spring locaties en ze zijn verspreid over de drie regio's in de game.

Als je niet helemaal zeker bent van de specifieke locatie, kijk dan eens of je geen gele vogels in de buurt ziet. Zij leiden je naar geheime plekken zoals de hot spring locaties.

Bekijk op YouTube

Hier zijn alle Hot Spring locaties, geordend per regio.

Ghost of Tsushima Izuhara Hot Spring locaties

Rising Trees Hot Spring

In het noorden van de Azamo Province, ten zuidwesten van Kii's vijver.

Volg het pad naar het westen tot je een stuk rots ziet dat uitsteekt boven een groep witte bloemen. De Hot Spring bevindt zich bovenop de rots.

Seaside Hot Spring

Deze Hot Spring bevindt zich op het meest zuidelijke punt van de Tsutsu provincie.

Het ligt aan de achterkant van het grote huis ten westen van de River Child's Wetlands.

Quiet Basin Hot Spring

In de Tsutsu provincie ligt deze hot spring ten westen van de rivier die Tsutsu van Azamo scheidt.

Deze ligt ten zuiden van de Azure Pond, of recht ten oosten van de Straw Hat encampment.

Carved Mountain Hot Spring

In Komatsu ga je naar de River Falls Bridge tussen Tsutsu en Komatsu. Volg deze naar het noorden, Komatsu in. Ga de eerste afslag links in en de heuvel op.

Ga door de eerste houten poort, volg het pad door het kamp en blijf verder gaan tot je een klif ziet links van je. Beklim de klif om de Hot Spring te vinden.

Mountain View Hot Spring

Deze ligt in het zuiden van Ariake. Kijk naar de World Map en zoek naar The Winding Trail. Start op het pad dat naar het noorden gaat bij de 'R' van Trail.

Volg dat pad naar het noorden en je zal de Hot Spring vrij snel links van je zien.

Golden Leaf Hot Spring

In het noorden van Ariake, ten oosten van de Golden Temple. Verlaat de Golden Temple door de oostelijke poort en ga verder die richting uit. Klim op de klif om de Hot Spring te bereiken.

Firefly Hill Hot Spring

In het noordoosten van Komoda, bij de rivier die Komoda scheidt van Hiyoshi.

Er zijn niet echt veel herkenningspunten in de buurt, maar je kan naar het oosten rijden vanaf het punt waar het woord 'Komodo' op de world map staat, en het ligt aan deze kant van de rivier.

Hiyoshi Inn Hot Spring

Je zal deze al vrij vroeg in het verhaal vinden, in de Hiyoshi Inn. Dat was gemakkelijk!

Castle Lookout Hot Spring

Deze ligt een beetje ten Noord oosten van het midden van Hiyoshi, ten oosten van Fort Nakayama. Volg de weg naar het oosten vanuit Sensei Ishakawa's Dojo tot je op het kruispunt komt. Ga daar naar links.

Volg de weg naar het noorden tot je de klif met een uitkijktoren ziet links van je. Beklim de klif om bij de Hot Spring te arriveren.

Ghost of Tsushima Toyotama Hot Spring locaties

Marsh Tide Hot Spring

Deze ligt aan de oostelijke rand van Akashima, vlak ten oosten van Akashima Village. Vertrek van de hoofdweg die van het noorden naar het zuiden loopt. De weg loopt ook door de tekst 'Hakutaku Forest' op de World Map.

Ga naar het zuiden, dan links op het kruispunt en volg de weg naar het oosten. De Hot Spring ligt links van je. Er zijn ook een aantal boze varkens in de buurt dus opgelet!

Morning Glory Hot Spring

Aan de oostelijke rand van de map, tussen Yarikawa en Kushi. Ga de trappen op van het fort dat Yarikawa village bewaakt. Klim vervolgens naar beneden via de kliffen in het noordoosten.

Mossy Rest Hot Spring

Helemaal aan de onderkant van Umugi, ten zuidoosten van Umugi cove. De gemakkelijkste manier om hier te geraken is via de oostelijke ingang van Umugi Cove.

Gebruik de huizen om boven op de brug te geraken, en steek vervolgens de brug over zodat je de kliffen in het oosten kunt beklimmen. De Hot Spring ligt in het zuidoosten heuvelafwaarts.

Yoshinaka Hot Spring

In het zuiden van Otsuna. Start van de weg die naar het zuidwesten vertrekt in Mumushi Farmstead. Je kan er niet naast kijken, want het zit er vol met gespietste, verkoolde lijken.

Neem de eerste afslag rechts, dan de tweede links, dan links de heuvel op. De Hot Spring ligt achter de schuur.

Bamboo Forest Hot Spring

In het zuiden van Kushi, ten noorden van Kushi Temple. Kijk naar de Old Tototama Hills op je wereldmap, net ten zuiden van dat woord ligt de Hot Spring. Het ligt op het einde van een zijweggetje door het bamboebos.

Maple Shade Hot Spring

Ga naar het noorden van Kushi en volg het pad dat vanuit Fort Koyasan naar het westen gaat. Sla de eerste afslag links in. Ga naar rechts op het kruispunt en volg het pad naar de Hot Spring.

Jito's Foothills Hot Spring

Deze Hot Spring is in het noodwesten van Kubara Province. Je vindt deze vlak onder de 's' in de tekst Jito's Foothills op de world map.

Ghost of Tsushima Kamiagata Hot Spring locaties

Er zijn maar twee Hot Spring locaties in Kamiagata:

White Mist Hot Spring

Aan de zuidelijke grens van de provincie Kin, langs de zuidoostelijke rand van de map. Verlaat Castle Shimura via de noordelijke poort en volg de weg.

Ga naar rechts bij het kruispunt en vervolgens opnieuw naar rechts het smalle pad in. Je komt zo bij de Hot Spring terecht.

Morimae Hot Spring

In het noorden van Kin, langs de oostelijke rand van de map. Neem de zuidelijke weg vanuit Izumi en ga naar links bij het kruispunt.

Volg nu de weg tot deze naar rechts draait, en blijf de kliffen afdalen tot je water bereikt. Blijf in zuidoostelijke richting langs de kliffen gaan tot je de Hot Spring bereikt.

Ghost of Tsushima's laatste Hot Springs beloning uitgelegd

Wanneer je alle Hot Spring locaties gevonden hebt, krijg je één laatste beloning bovenop alle extra health die je tot hiertoe al gekregen hebt.

Kruip in alle 18 Hot Springs en je krijgt deze Fundoshi als beloning:

Het is niet alleen…stijlvol maar ook nog eens extreem nuttig. Hiermee kan Jin in volledige stilte lopen en sprinten.

Read this next