Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ghost of Tsushima al 5 miljoen keer verkocht

Snelst verkopende PlayStation 4-game.

Ghost of Tsushima ging al meer dan vijf miljoen keer over de toonbank. Dat maakte PlayStation Worldwide Studios-baas Hermen Hulst onlangs bekend.

Door dat aantal op amper vier maanden tijd te bereiken, staat Ghost of Tsushima nu ook bekend als de snelst verkopende originele PlayStation 4-game aller tijden. Daarmee stoot het The Last of Us: Part 2 van de troon.

Dat de game het zo goed doet, is niet zo vanzelfsprekend. Ghost of Tsushima is immers de eerste game van de studio in zes jaar tijd.

Waarom beide games het zo goed doen op de PlayStation 4, ontdek je in de Ghost of Tsushima review van Maarten en de The Last of Us: Part 2 review van Michiel.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties