Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ghost of a Tale patch verhelpt meeste bugs

Technische problemen 'grotendeels' verholpen.

Ontwikkelaar SeithCG heeft een patch uitgebracht voor Ghost of a Tale die volgens de ontwikkelaar 'het grootste gedeelte' van de technische problemen in de game verhelpt.

De studio heeft sinds de officiële Ghost of a Tale release al meerdere kleinere patches voor de game gelanceerd. Deze nieuwste update moet volgens SeithCG de game een stuk stabieler maken.

In een verklaring legt de ontwikkelaar uit waarom er zoveel bugs en fouten in de game zaten. "Een groep van twaalf testers kan zelfs in twee maanden tijd de game niet zo uitvoerig testen als duizenden gelijktijdige spelers".

De studio biedt verder zijn excuses aan voor de problemen. In de patch notes geeft SeithCG tot slot aan dat Ghost of a Tale nu is wat de game eigenlijk vanaf de release had moeten zijn.

Ghost of a Tale is momenteel enkel speelbaar op de pc. De game komt later dit jaar ook uit op de PlayStation 4 en Xbox One. De consoleversie heeft nog geen definitieve releasedatum.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties