Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GH: Red Hot Chili Peppers duikt op

Enquête hint naar nieuw GH-deel.

Gamewebsite Kotaku heeft een enquête van Activision toegestuurd gekregen, waarin de uitgever peilt naar interesse van de consument in een Guitar Hero-game die volledig draait rond de Red Hot Chili Peppers.

De potentiële game wordt als volgt beschreven: “Vier heel het leven van de Red Hot Chili Peppers, startend bij hun vroege carrière in LA, via hun bekende optreden in Hyde Park tot bij hun langverwachte nieuwe studioalbum (dat uitkomt in 2011, nvdr). Ontdek het verhaal achter hun legendarische muziek door interviews, terugblikken, concertbeelden en andere commentaren vrij te spelen”.

Verder worden in de enquête de albums By The Way, Californication en Give It Away vernoemd. De game zou qua structuur gelijkaardig zijn aan andere Guitar Hero-titels die rond een specifieke artiest draaien. Als Activision officieel reageert op dit gerucht komen jullie het hier ongetwijfeld te weten.

Over de auteur
Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties