Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gesloten beta Overwatch volgende week weer van start

Terug van weggeweest.

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment maakt bekend dat de gesloten bèta voor Overwatch op 9 februari weer van start gaat in Amerika en Europa. Vanaf 16 februari is de bèta ook speelbaar in Azië.

De gesloten bèta van Overwatch is in december tijdelijk gestopt. Blizzard was aanvankelijk van plan om de testfase in januari weer te starten, maar de studio had meer tijd nodig om een nieuwe modus af te werken.

Naast deze nieuwe modus is het progressiesysteem verbeterd, zijn er twee nieuwe maps toegevoegd en het is vanaf nu mogelijk om tegen bots te spelen.

Je kunt je nog voor de bèta inschrijven via de Overwatch-site. Spelers die al in de vorige bèta zaten, doen nu automatisch weer mee.

Overwatch is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In Yvo's Overwatch preview lees je meer over zijn ervaringen in de gesloten bèta.

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties