Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Geruchten nieuwe Overwatch Hero onjuist

Daar worden we Sombra van.

In een interview met Eurogamer.net zijn de geruchten rondom de nieuwe Overwatch Hero 'Sombra' ontkracht.

Het gerucht is ontstaan nadat er meerdere verwijzingen zijn gevonden in de game. De naam Sombra, alsook een afbeelding van haar gemaskerde gezicht zijn te vinden. Daarnaast stond er op een affiche van een Franse bioscoopketen dat een nieuwe Hero onthuld zou worden.

"Het was echt raar," aldus de Senior Gameplay Designer van Overwatch. "Ik snap ook niet goed waar het vandaan kwam. Ik wist wel van die Franse affiche, maar de community verwachtte echt een nieuwe Hero. Maar helaas, dat is niet het geval."

Een woordvoerder van Blizzard liet vervolgens weten dat het misverstand voortkwam uit een verkeerde vertaling. De naam van de kortfilm die in de Franse bioscopen draaide is 'Hero', maar werd verkeerd geïnterpreteerd als het onthullen van een 'nieuwe Hero'.

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties