Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Geruchten Gears of War 3 duiken op

UPDATE: Xbox Live bevestigde deeltje drie.

Laat de geruchtenmolen maar op gang komen! Nadat Cliffy B. pas liet weten dat zijn aanwezigheid bij Jimmy Fallon naar maandag verschoven was - en dus ook de aankondiging van wat waarschijnlijk Gears of War 3 zal worden - laat het blad Edge weten dat een anonieme bron details over het derde deel binnen de FPS-reeks richting hen gelekt heeft. Zoals altijd met dit soort berichten: neem alles met een korrel zout!

Volgens de bron van Edge zullen er in Gears of War 3 missies te vinden zijn die zich onderwater afspelen, terwijl het bekende cover systeem een serieuze makeover gekregen heeft. Ook zullen bepaalde Locust - de terugkerende vijand uit de reeks - deze keer uitgerust zijn met tentakels waarmee ze de speler van achter zijn schuilplaats kunnen sleuren.

Het wapenarsenaal zal eveneens groter worden, met als meest opmerkelijke toevoeging een apparaat waarmee je een "explosief iets ondergronds kunt lanceren dat tegenstanders achter hun dekking kan raken". Ook zullen er volgens de bron mech suits in Gears of War 3 aanwezig zijn die de speler kan gebruiken om zichzelf te beschermen, maar ook om mee aan te vallen.

Het zal afwachten zijn totdat ontwikkelaar Epic Games zelf met de eerste echte info op de proppen komt voordat we met zekerheid kunnen zeggen of Gears of War 3 de moeite is om op te volgen...maar het bovenstaande klinkt alvast als muziek in de oren!

UPDATE: Op Xbox Live verscheen er heel eventjes een venstertje waarin het volgende te lezen stond: "Gears of War 3 Announced - The epic story concludes April 2011". Kort daarna verdween enig teken van Gears of War 3 alsof Xbox Live nooit een update ontvangen had. Om dit alles te bewijzen heeft men een foto genomen van het dashbord, en deze kun je hiernaast zien.

Getagged als

Reacties