Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Geruchten Dragon Age 1.5 en tweede deel

BioWare heeft duidelijk grootse plannen.

Dragon Age: Origins wist vorig jaar de liefhebbers van lekker diepgaande D&D RPG's te charmeren, en ook redacteur Nico leek in zijn review rond de game best te spreken te zijn over het spel van ontwikkelaar BioWare. Fans van de titel zullen dan ook blij zijn om te horen dat EA nog grootse plannen heeft voor de franchise.

Een anonieme bron liet ons gisteren weten dat BioWare in het geheim aan het werken is aan een stand alone uitbreiding voor Dragon Age: Origins, genaamd Exodus. Deze game zal minder complex en hardcore zijn dan het origineel en zou de titel wel eens richting het action/adventure genre kunnen brengen. Onze bron noemde de game toepasselijk "Dragon Age 1.5". Exodus zou nog voor het einde van dit jaar verschijnen.

Ook dook er vandaag nieuws op rond een mogelijke releasedatum voor Dragon Age 2. BioWare liet ons een tijdje terug al weten dat deeltje twee in de loop van 2011 zou verschijnen, maar nu lijkt er een meer precieze datum opgedoken te zijn. Verschillende media laten weten dat Dragon Age 2 wel eens begin februari 2011 zou kunnen verschijnen. Die datum was te vinden op een kaartje dat zit bij de Amerikaanse release van Dragon Age: Awakening, de allereerste volwaardige uitbreiding voor het origineel.

Goed nieuws voor iedereen die zin heeft in nog meer Dragon Age...wij maken alvast deel uit van die groep!

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties