Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bevestigd: Yakuza Like a Dragon vanaf nu speelbaar via Xbox Game Pass

Microsoft doet het weer.

Update: Tijdens de E3-personferentie van Microsoft is het nieuws ook officieel bevestigd. De game is vanaf nu beschikbaar voor pc en Xbox via Game Pass.

Oorspronkelijk artikel: Yakuza: Like a Dragon komt waarschijnlijk binnenkort naar Xbox Game Pass. Dat is per ongeluk gelekt in de Microsoft Store. De bewuste pagina is intussen verwijderd.

Het gerucht begon te circuleren toen een Braziliaanse twitteraar foto's verspreidde waarin te zien is dat de DLC van Yakuza: Like a Dragon te spelen is via Xbox Game Pass. Microsoft was echter alert en haalde de Microsoft Store-pagina snel weer offline. Het kwaad was echter al geschied, want fans deelden de foto's massaal op Twitter.

Venturebeat-redacteur Jeff Grubb heeft het nieuws intussen bevestigd. Of de geruchten kloppen, ontdek je waarschijnlijk vanavond tijdens de Xbox and Bethesda Games Showcase livestream. Waarom het een goede zaak zou zijn dat de bovenstaande game naar Xbox Game Pass komt, ontdek je in Sander zijn Yakuza: Like a Dragon review.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Read this next