Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: XIII remake lanceert in november

13 geruchten in een dozijn.

Via de Spaanse Amazon-winkelpagina ontdekken we dat de XIII remake waarschijnlijk op 10 november lanceert voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. Of de gelekte datum klopt, zien we waarschijnlijk vanavond tijdens de IGN Summer of Games-livestream.

De nieuwe datum in november is een beetje ironisch als je weet dat de XIII remake oorspronkelijk zou lanceren op 13 november 2019. Die datum werd echter uitgesteld omdat de ontwikkelaar meer tijd nodig heeft om de remake te maken.

De cell-shaded shooter XIII lanceerde voor het eerst in 2003 en is gebaseerd op de gelijknamige Belgische stripreeks. De game vertelt het verhaal van een soldaat die er onterecht van wordt beschuldigd de president van de Verenigde Staten te hebben vermoord.

Door middel van enkele aanwijzingen en een mysterieuze tattoo probeert de protagonist zijn naam te zuiveren en de echte dader(s) aan het licht te brengen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties