Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Xbox One S All-Digital Edition al snel uit

Oh mei!

Microsoft werkt mogelijk aan een Xbox One S-versie zonder fysieke disc drive. Deze nieuwe console zou de naam Xbox One S All-Digital Edition dragen en al in mei te koop zijn, met een officiële aankondiging in april. Daarover gaan nu verschillende geruchten.

De console heeft Maverick als codenaam en zou één van twee nieuwe Xbox One S-varianten zijn. Het idee er achter is dat je er alleen downloadbare games op kunt spelen, er passen geen schijfjes in. Omdat een onderdeel mist, kan de console goedkoper worden aangeboden. Wellicht met een prijskaartje onder de 200 euro.

De afgelopen tijd zet Microsoft stevig in op zijn Xbox Game Pass-abonnement. Voor een vast maandbedrag krijg je daarmee toegang tot een uitgebreid aanbod van downloadbare Xbox One- en Xbox 360-games.

Exclusives zoals onlangs nog Crackdown 3 en Forza Horizon 4 zijn tevens direct op de releasedatum beschikbaar, zodat je potentieel veel geld kunt besparen op de nieuwste games.

Microsoft werkt verder ook aan krachtigere opvolgers voor de Xbox One S en Xbox One X. De codenamen daarvoor zijn respectievelijk Lockhart en Anaconda. Deze consoles worden in 2020 verwacht, met een onthulling op de aankomende E3.

Getagged als
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties