Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: volgende Far Cry heeft een Wild West-setting

Revol-vergezocht?

De volgende Far Cry-game speelt zich mogelijk in het Wilde Westen af. Het gerucht is ontstaan na uitspraken van producent Jeff Guillot in de Great Falls Tribune.

In een reportage van de nieuwssite wordt gemeld dat Guillot in de Amerikaanse staat Montana aan een live-action trailer voor een nog onaangekondigde game heeft gewerkt. Volgens Guillot lanceert het 'vervolg in een bestaande reeks' in september.

Het gerucht gaat dat de opnames mogelijk met Red Dead Redemption 2 te maken hebben. Guillot werkte in het verleden echter al voor verschillende Ubisoft-titels. Zo was hij betrokken bij de reclamecampagnes voor Driver, Red Steel 2 en verschillende Rabbids-games.

Ubisoft stuurde in 2015 tevens een enquete rond waarin werd gevraagd naar de beste setting voor een nieuwe Far Cry-game. Een van de opties was 'een game in de Spaghetti Western-stijl die zich in de 19e eeuw afspeelt.'

Ubisoft heeft nog niet op de geruchten gereageerd. Vorige week dook ook al het gerucht op dat Ubisoft aan een Mario en Rabbids RPG werkt. De studio organiseert volgende maand een eigen E3-persconferentie.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties