Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Verhaal Star Wars: Jedi Fallen Order gelekt

Patience you must have, my young padawan.

Reddit-gebruiker Xyzsvtabc heeft een gedeelte van het verhaal van Star Wars: Jedi Fallen Order gelekt. De details zijn na een gesloten marketing presentatie van Disney naar buiten gebracht. Tijdens de afgelopen E3-beurs is Star Wars: Jedi Fallen Order officieel aangekondigd.

Volgens Respawn Entertainment-oprichter Vince Zampella speelt de game zich tussen episode 3 en episode 4 uit de filmserie af en behandelt het een 'donkere periode' uit de Star Wars-lore. In de game ben je namelijk een Jedi die door het keizerrijk wordt opgejaagd.

Reddit-gebruiker Xyzsvtabc geeft aan dat je een Padawan genaamd Cal speelt. Een Jedi-leerling die 'Order 66' heeft overleefd. Hij wordt bijgestaan door zijn vrouwelijke mentor Ceres terwijl beide door Imperial Inquisitors worden opgejaagd.

Star Wars: Jedi Fallen Order staat gepland voor eind 2019. Volgens Xyzsvtabc komt de game in november 2019 uit. Platformen zijn niet genoemd, maar men verwacht dat de game op zowel de pc als de PlayStation 4 en Xbox One uitkomt. Er is nog geen beeldmateriaal.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties