Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Uitspraken oorspronkelijke Bayonetta-stemactrice onjuist

Olie op het vuur.

Anonieme bronnen melden dat de beweringen van de oorspronkelijke Bayonetta-stemactrice Hellena Taylor op Twitter onjuist zijn. Taylor riep in een virale twitterpost mensen op om Bayonetta 3 te boycotten. De reden daarvoor is het karige bedrag van 4000 dollar dat zij voor het project zou krijgen.

Nieuwe informatie in een artikel van Bloomberg spreken Taylor echter tegen. Volgens twee anonieme bronnen zou Taylor een aanbod van 3000-4000 dollar per sessie hebben gekregen en zouden er minsten vijf sessies beloofd zijn. Naar men zegt was het daaropvolgende tegenbod van Taylor tenminste “een zescijferige som plus extra’s”.

Cover image for YouTube videoBayonetta 3 The Witching Hour Official Trailer

Volgens Bloomberg heeft Taylor daarop via e-mail gereageerd en gezegd dat dit “een absolute leugen” is. Volgens haar probeert Platinum Games, de ontwikkelaar van Bayonetta 3, zichzelf louter in een goed daglicht te plaatsen. Jeniffer Hale, de nieuwe stemactrice van Bayonetta, gooide vervolgens olie op het vuur door een tweet van een medestemacteur te retweeten. Die leest als volgt: “wanneer je maar één kant van een verhaal hoort, heb je niet het gehele verhaal gehoord”. Wordt vervolgd.

Artikel geschreven door Joël Nicola.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Bayonetta 3

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties