Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Ubisoft werkt aan Mario en Rabbids RPG voor de Switch

BWAAAAARIO!

Ontwikkelaar Ubisoft werkt mogelijk aan een Mario en Rabbids RPG voor de Nintendo Switch. Dat meldt gamesite Kotaku in een reportage.

De game is volgens de site al enige tijd in ontwikkeling. Volgens Kotaku lanceert de nieuwe RPG later dit jaar. De game heet vermogelijk Mario + Rabbids Kingdom Battle. De titel wordt gemaakt met de Snowdrop Engine van ontwikkelaar Massive (The Division).

De nieuwe game is een turn-based RPG die ondersteuning heeft voor lokale co-op met twee spelers. Mario, Luigi, Peach en Yoshi zijn speelbare personages in de game. Volgens Kotaku kunnen de Rabbids zich ook al deze personages verkleden.

Nintendo heeft nog niet op het gerucht gereageerd. De studio onthulde eerder wel de inhoud van DLC Pack 1 voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties