Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Ubisoft lekt Rainbow Six Extraction releasedatum

Rainbow Six Lektraction.

Volgens een aangepast blogbericht van juni op de website van Ubisoft komt Rainbow Six Extraction op 20 januari 2022 uit. Een officiële bevestiging van deze releasedatum is er voorlopig niet.

Eerder stelde Ubisoft de Rainbow Six Extraction en Riders Republic releases uit naar 2022. Toen was er nog geen vermelding van de datum van 22 januari. Ook wanneer je naar de website en sociale media van de game gaat, zie je dat die nog nergens te vinden is. Daardoor is het niet duidelijk of de datum in de blogpost foute informatie of een ongelukkig lek aan de kant van de Ubisoft is.

Normaal gezien zou de release van Rainbow Six Extraction plaatsvinden op 16 september. Maar omdat Ubisoft meer tijd nodig heeft om van deze game een "meeslepende, coöperatieve en spannende ervaring te maken", stelt hij de game uit naar januari 2022.

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties