Skip to main content

Gerucht: Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy komt later deze maand uit

Donderslag bij heldere hemel.

Op 18 maart kun je waarschijnlijk aan de slag met de Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy. Die gebundelde versie van de laatste drie Tomb Raider-titels lekte via de Microsoft Store.

In de Survivor Trilogy krijg je toegang tot Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration en Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition. Naast die drie games bevat de editie ook alle eerder uitgebrachte DLC van de bovenstaande games.

Volgens de winkelpagina zijn alle games in een 4K-resolutie te spelen, ondersteunen ze HDR en bevatten ze de nodige online en coöperatieve modi. Op welke platformen de trilogie precies allemaal uitkomt, vermeldt de website niet. Maar omdat de games in de trilogie destijds uitkwamen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One vermoeden we dat de trilogie die platformen opnieuw aandoet.

Dat de drie laatste games een herwerkte versie krijgen, hoeft niet te verbazen. Eind januari liet de Tomb Raider-twitteraccount immers weten dat de reeks in 2021 25 kaarsjes uitblaast en dat de ontwikkelaar dit viert met 'community features, nostalgische content en tal van verrassingen'.

Wat de laatste twee games van deze trilogie allemaal voor je in petto hebben, lees je in onze Rise of the Tomb Raider review en Shadow of the Tomb Raider review.

Read this next