Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: The Legend of Zelda: Skyward Sword komt naar de Switch

Switchward Sword.

Als we de Britse tak van Amazon mogen geloven, dan komt The Legend of Zelda: Skyward Sword naar de Switch. Op de website was kortstondig een pagina voor de game te vinden.

Twitteraar Wario64 ontdekte de inmiddels verwijderde winkelpagina. Hoewel er nog geen releasedatum stond, kregen klanten wel al de kans om de game te pre-orderen. Dat laatste wijst er mogelijk op dat de game binnenkort uitkomt of op zijn minst officieel wordt aangekondigd.

Dat de game een port op de Switch krijgt, is geen grote verrassing. The Legend of Zelda-regisseur Eiji Aonuma gaf in 2018 al aan op de hoogte te zijn van de vraag van de fans naar een Switch-port van The Legend of Zelda: Skyward Sword.

Naast een mogelijke port van Skyward Sword voor Switch kijken fans ongetwijfeld uit naar de eerder aangekondigde The Legend of Zelda: Breath of the Wild sequel. In Berts The Legend of Zelda: Breath of the Wild review lees je alles over een van de beste games deze generatie.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties