Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 release komt er mogelijk sneller dan gedacht

Spaanse stemacteurs reeds klaar met hun werk.

Nadat Nintendo tijdens de E3 2019 The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 aankondigde, bleef het lange tijd stil rond de game. Twee Spaanse stemacteurs onhullen nu in een podcast echter dat hun werk voor de game er al opzit, wat doet vermoeden dat de release er mogelijk sneller dan gedacht komt.

Marc Navarro en Nerea Alfonso spraken de Spaanse stemmen van Zelda en Revali in voor de eerste Breath of the Wild, en hebben dat nu dus opnieuw gedaan voor de sequel. Dergelijke localisatie vindt meestal pas op het einde van het ontwikkelingsproces plaats, nadat het volledige verhaal is uitgewerkt en de Engelse stemmen zijn opgenomen.

The Legend of Zelda-games bevatten meestal weinig dialogen, waardoor het natuurlijk ook mogelijk is dat men voor Breath of the Wild 2 sneller dan normaal kan starten met de localisatie. Het blijft dus wachten op een officiële aankondiging van Nintendo. In afwachting lees je op de site onze The Legend of Zelda: Breath of the Wild review.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties