Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: The Last of Us Part 1 Trophy-lijst gelekt

Geen moeilijkheidsgraadgerelateerde trofeeën meer.

Via het twitterkanaal Naughty Dog Central is de lijst met The Last of Us Part 1-trofeeën gelekt. De afbeeldingen met de trophies komen van iemand die al toegang heeft tot de game.

Het grote verschil met het origineel en deze remake is dat de "No Matter What" trofee voor het uitspelen van de game niet langer is onderverdeeld in verschillende moeilijkheidsgraden.

In de originele en remastered versie van The Last of Us moest je de game op alle moeilijkheidsgraden uitspelen alvorens je de vier verschillende versies van die trophy kon ontgrendelen.

De naam van de Platinum trophy is nog steeds die van de remaster op de PlayStation 4 en heet opnieuw "It can't be for nothing".

Daarnaast haal je ook trofeeën voor het bereiken van bepaalde punten in het verhaal. Verder moet je opnieuw Firefly pendants verzamelen, comics vinden en je wapens upgraden als je alle trophies wilt halen. In een andere tweet ontdek je dan weer dat sommige te verzamelen items op een andere plek liggen.

The Last of Us Part 1 komt op 2 september uit voor PlayStation 5 en komt later ook naar de pc. Ontwikkelaar Naughty Dog onthulde eerder ook de inhoud van alle The Last of Us Part 1-edities en als je de geruchten mag geloven dan draait The Last of Us Part 1 aan 120 fps

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Last of Us Part I

PS5, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties