Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: The Last of Us Part 1 draait aan 120 fps

De laatste 120 fps.

The Last of Us Part 1 heeft een performance mode en een frame rate mode. In die laatste draait de game maximaal aan 120 fps. Dat meldt iemand die al toegang tot de game heeft via het twitterkanaal van Naughty Dog Central.

Op de bijbehorende afbeelding zie je dat spelers in instellingen kunnen kiezen tussen de verschillende rendering modes en de maximale framerate die hun scherm aankan. Dat betekent dus dat je niet kunt genieten van de game aan 120 fps als je televisie maar 60 fps aankan.

In het bovenstaande gerucht wordt er niets gezegd over de performance mode. Daardoor is het op dit moment moeilijk te zeggen wat deze mode allemaal in petto heeft en hoeveel fps je er maximaal in kan halen.

Verder ontdek je via hetzelfde kanaal ook nog de Grounded en Permadeath modes later als gratis DLC aan de titel worden toegevoegd.Die komen in een aparte trofeeënlijst te staan en hebben dus geen invloed op het behalen van de Platinum.

Ook is er een video van de tussenfilmpjes van de remake gespot. In die scenes zie je onder andere Ellie en Joel ruzie maken en passeren Henry, Sam en Tommy de revue.

Cover image for YouTube video
Pas op: Video bevat spoilers, kijken is op eigen risico.

The Last of Us Part 1 komt op 2 september uit voor PlayStation 5 en later ook naar de pc. Ontwikkelaar Naughty Dog onthulde eerder ook de inhoud van alle The Last of Us Part 1-edities en als je de geruchten mag geloven dan zijn dit de trophies van The Last of Us Part 1

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Last of Us Part I

PS5, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties