Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Telltale werkt aan Mr. Robot game

Tweets, apps en teasers.

Telltale en Night School Studio werken mogelijk aan een Mr. Robot game. Deze vermoedens zijn ontstaan na enkele tweets en Facebook-posts van de ontwikkelaars.

Enkele dagen geleden deelde Telltale een tweet van 'ecorpmessaging,' waarin het bedrijf E Corp een nieuwe messenger app aankondigt. Hierna deelde de ontwikkelaar een tweet van Night School Studio, de maker van avonturengame Oxenfree.

E Corp is een fictief bedrijf uit de tv-serie Mr. Robot. De tekst 'eps1.51_exfiltrati0n' komt overeen met het formaat dat de serie gebruikt voor de namen van diens afleveringen. '.apk' en '.ipa' zijn extensies voor respectievelijk Android en iOS apps.

In de tweet van E Corp zegt het fictieve bedrijf op 17 augustus diens nieuwe app te presenteren. Deze datum komt ook in latere tweets van de ontwikkelaars terug. Daarnaast werkt Telltale op dit moment verder aan Batman - The Telltale Series, waarvan onlangs de eerste episode uitkwam.

Over de auteur

Samuel Bom avatar

Samuel Bom

Redacteur

Besteedt zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.

Reacties