Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Telltale werkt aan Game of Thrones-game

UPDATE: Bevestiging en trailer.

UPDATE: Het is officieel. Telltale Games werkt aan een episodische Game of Thrones-game, die gepland staat voor een release in 2014.

De studio kondigde de game aan middels onderstaande teasertrailer tijdens het VGX-evenement, dat afgelopen zaterdagnacht werd uitgezonden.

Net als in The Walking Dead, The Wolf Among Us en nu ook Tales from the Borderlands staat het maken van keuzes centraal. De Game of Thrones-game wordt ontwikkeld in samenwerking met HBO, die de rechten over de televisieserie bezit.

ORIGINEEL: De ontwikkelaar van The Walking Dead en The Wolf Among Us werkt mogelijk aan een game die gebaseerd is op de populaire Game of Thrones-franchise. Dat meldt IGN op basis van verschillende anonieme bronnen.

Het is nog onduidelijk of het project van Telltale Games gebaseerd is op het eerste boek uit de 'A Song of Ice and Fire' van George R.R. Martin, of bijvoorbeeld op de tv-serie 'Game of Thrones' van HBO.

Telltale gaat alvast niet in op de geruchten, zo zegt de studio. Eerder zei Telltale-topman Dan Connors wel te werken met een licentie die voor het team een 'droom-IP' bleek. Hij kon destijds alvast niet wachten op de aankondiging ervan.

Getagged als
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties