Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Team Sonic Racing voor Switch gelekt

UPDATE: officieel aangekondigd.

UPDATE:Sega en ontwikkelaar Sumo Digitial kondigen Team Sonic Racing officieel aan. De game lanceeert deze winter op de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

De game heeft ondersteuning voor online matches met maximaal twaalf spelers. Je kunt ook met vier spelers in split-screen spelen. Daarnaast bevat Team Sonic Racing ook een Adventure Mode waarin je in je eentje kunt racen.


Oorspronkelijk bericht: Dankzij een fout van de Amerikaanse winkelketen Walmart zijn er details omtrent Team Sonic Racing voor de Nintendo Switch gelekt. Een releasedatum is echter niet vrijgegeven.

Uit de informatie blijkt dat Team Sonic Racing vijftien speelbare personages bevat. De karakters uit het Sonic-universum zijn vervolgens weer in drie typen onderverdeeld. Ook zijn de voertuigen aan te passen en heb je de mogelijkheid om power ups met teamgenoten te delen.

Team Sonic Racing bevat een lokale en online multiplayermodus voor twaalf spelers. Waarbij je tot vier spelers in split-screen kunt spelen. Een Grand Prix modus, exhibition modus, time trial en een team adventure modus zijn eveneens gelekt.

Volgens de beschrijving heb je de mogelijkheid om teamgenoten met diverse vaardigheden te helpen. Bovendien heb je als team een ultieme vaardigheid die je tijdens de race kunt inzetten.

Het is vooralsnog onduidelijk of Sega de game ook op andere consoles uitbrengt. Vandaag is eveneens het bestaan van Pokémon Let's Go! Pikachu and Let's Go! Eevee onthuld.

Getagged als

Over de auteur

Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties