Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Super Street Fighter 5 update in de maak

Klinkt super.

Volgens geruchten is Super Street Fighter 5 in de maak. In plaats van een losstaande release is het echter ditmaal een patch voor Street Fighter 5.

De informatie komt via Reddit-gebruiker Rikurikumore, die details deelde over het tweede en derde seizoen van de game, alsook de Super-update. De gebruiker weet te vertellen dat deze update gratis is voor bestaande Street Fighter-spelers.

De update voegt een nieuwe interface toe, nieuwe modi en een PvE-modus waarin je tegen de Illuminati vecht. Super breidt ook de game mechanics uit en voegt nieuwe Critical Arts toe.

Betreffende het tweede en derde seizoen voegt Capcom volgens deze info nog Abigail, Menat en Zeku in het tweede seizoen toe. In het derde seizoen komen Sagat, Sakura, Oro, Crimson Viper, Q, en Necro daar nog bij.

Volgens de Redditor wordt Super Street Fighter 5 op het einde van de Capcom Cup van dit jaar aangekondigd. Capcom heeft in het verleden al aangekondigd dat het de spelers niet wil scheiden door verschillende versies van de game uit te brengen.

Sander zijn Street Fighter 5 review lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties