Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Sunset Overdrive komt naar de pc

Niet Overdrive-en.

Volgens een Koreaans classificeringsbureau komt Sunset Overdrive mogelijk naar de pc. De game is op dit momenteel enkel speelbaar op de Xbox One.

Op de website van het bureau wordt melding gemaakt van een pc-versie van Sunset Overdrive. Mogelijk onthullen Microsoft en ontwikkelaar Insomiac Games op de E3-beurs dat de titel naar de pc komt. De kans is groot dat de game enkel speelbaar is op Windows 10.

Zowel Microsoft als Insomniac hebben nog niet op de gelekte informatie gereageerd. Het blijft wat dat betreft gissen wat de melding van het Koreaanse bureau inhoudt. Het is ook goed mogelijk dat de classificering enkel voor de Koreaanse markt geldt.

Sunset Overdrive is oorspronkelijk in 2014 uitgebracht voor de Xbox One. Insomniac werkt momenteel aan een Spider-Man game voor de PlayStation 4. Deze game lanceert in september. Op de site lees je alvast een overzicht met Spider-Man info.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties