Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Street Fighter 6 wordt begin volgende week onthuld

Aftellen naar een volgend straatgevecht.

GamesBeat-journalist Jeff Grubb vermoedt dat Street Fighter 6 op maandag 21 februari wordt aangekondigd door Capcom. Dat onthulde Grubb tijdens de 34e aflevering van GrubbSnax.

Op maandag 14 februari begon uitgever Capcom af te tellen naar een grote aankondiging die hij op 21 februari 2022 om 07:00 uur gaat doen. Volgens enkele bronnen van Grubb zal Capcom op dat moment Street Fighter 6 aankondigen.

Omdat Capcom naar aanleiding van de 35e verjaardag van de reeks onthulde dat hij binnenkort meer zou vertellen over de toekomst van Street Fighter en omdat de Street Fighter Pro Tour Season Final op 20 februari eindigt, is het niet zo verrassend dat de uitgever meteen daarna Street Fighter 6 zou aankondigen.

Daarnaast kwamen de meeste Street Fighter-titels allemaal ergens in februari uit en zou het dus ook niet zo vreemd zijn als Street Fighter 6 om symbolische redenen in februari wordt aangekondigd.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties