Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Stemacteur GTA 5 hint naar nieuwe DLC

Shawn Fonteno is weer eens bezig.

De stemacteur van Franklin in Grand Theft Auto 5 heeft een foto van zichzelf in een motion capture pak op zijn Instagram-pagina geplaatst.

Het is niet duidelijk waar de foto precies is genomen. De posters op de foto zijn echter allemaal illustraties van verschillende Rockstar-titels. Shawn Fonteno liet ook in 2014 al weten dat hij aan singleplayer DLC voor GTA 5 werkt.

Ontwikkelaar Rockstar heeft de uitspraken van de stemacteur nooit officieel bevestigd of ontkend. De studio heeft tot op heden ook nog niet op Fonteno's nieuwe foto gereageerd.

In afwachting van bevestiging van de geruchten kunnen we gelukkig nog gebruik maken van de GTA 5 cheats om alles te halen uit wat GTA 5 nu al te bieden heeft.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Kurt Brunenberg avatar

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Reacties