Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Starfield releasedatum wordt tijdens E3 2021 onthuld

Bewerkt sterrenveld in 2022.

Bethesda onthult waarschijnlijk tijdens E3 2021 de releasedatum van Starfield. Dat maakt The Wall Street Journal-journalist Jason Schreier bekend via Twitter.

Volgens Schreier zal Bethesda tijdens E3 2021 de releasedatum van Starfield teasen. Die datum staat waarschijnlijk gepland voor het einde van 2022. Of de ontwikkelaar naast een datum ook nieuwe informatie onthult over de game, zegt Jason Schreier niet.

Verder drukt de journalist eerdere geruchten de kop in die deden vermoeden dat Starfield al sinds 2020 klaar is en dat Bethesda nu bezig is met het fine-tunen van de game voor een "next-gen-port". Volgens betrouwbare bronnen is de game immers helemaal nog niet klaar. Tot 2019 was het team naar verluidt erg klein omdat de ontwikkelaar voorrang gaf aan de productie van Fallout 76.

Het enige dat op dit moment bekend is, is dat The Elder Scrolls 6 en Starfield worden ontwikkeld in een nieuwe engine. Daarnaast maakte Microsoft ook nog bekend dat sommige Bethesda-games in de toekomst enkel naar pc en Xbox komen en daarom is het niet zeker dat Starfield ook op PlayStation 5 uitkomt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Starfield

Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties