Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Star Wars Jedi: Survivor komt voor 31 maart 2023 uit

"Grote IP" wordt binnenkort officieel aangekondigd.

Uitgever Electronic Arts heeft tijdens een presentatie voor zijn investeerders aangekondigd dat er voor 31 maart 2023 een "grote IP" uitkomt. Volgens insiders zou het hier over Star Wars Jedi: Survivor gaan.

De uitgever wil voorlopig geen details over de game geven omdat de "marketing in de gameindustrie in de afgelopen vijf of zes jaar aanzienlijk is veranderd". Electronic Arts paste dezelfde tactiek toe bij Apex Legends. Die game werd pas 48 uur voor de release aangekondigd.

Cover image for YouTube videoStar Wars Jedi: Survivor - Official Teaser

Als we het eerdere lek na de officiële aankondiging van Star Wars Jedi: Survivor mogen geloven, dan komt de game eind februari of begin maart uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Dat het hier zo goed als zeker enkel over Star Wars Jedi: Survivor kan gaan, komt omdat alle andere "grote IP's" van Electronic Arts al een releasedatum kregen. Zo weten we wanneer Dead Space remake en Wild Hearts uitkomen en vind je op onze website meer informatie over de Need For Speed Unbound release.

Waarom wij uitkijken naar de tweede Star Wars Jedi-game, ontdek je in onze Star Wars Jedi: Fallen Order review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Star Wars Jedi: Survivor

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties