Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Square Enix maakt nieuwe Tactics Ogre remaster

Tweede remaster voor Tactics Ogre: Let Us Cling Together.

Square Enix heeft onlangs in Japan de naam Tactics Ogre: Reborn geregistreerd.

Een remaster van Tactics Ogre verscheen in 2021 ook al op een gelekte lijst van potentiële GeForce Now-games. Via die lijst werd het bestaan van verschillende games maanden voor de aankondigingen gelekt. De remaster van Chrono Cross, die afgelopen vrijdag uitkwam, is daar een voorbeeld van.

https://twitter.com/Nibellion/status/1512088449783721987

De kans is dus groot dat er een nieuwe remaster van Tactics Ogre: Let Us Cling Together aan zit te komen. Deze game kwam in 1995 voor het eerst in Japan uit op de SNES en kreeg later in Japan en Noord-Amerika ports op de Sega Saturn en PlayStation 1.

In 2010 kreeg de game vervolgens een remake op de PlayStation Portable. Daardoor was de titel voor het eerst ook te spelen in Europa.

Naast deze game kon je dankzij dezelfde datamine van de GeForce Now-service eerder ontdekken dat er volgens geruchten een nieuwe Ghost Recon game in de ontwikkeling is.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties