Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Spider-Man 2 releasedatum gelekt door stemacteur

Niet lang meer!

Na de aankondiging van Marvel's Spider-Man 2 in 2021 hebben we geen nieuwe informatie over de game meer gekregen. Nu heeft de stemacteur van Venom, Tony Todd, echter gezegd dat de game in september 2023 uitkomt.

In september 2021 werd aangekondigd dat Tony Todd de stem van Venom inspreekt. De stemacteurs van Peter Parker en Miles Morales blijven zoals in voorgaande games Yuri Lowenthal en Nadji Jeter.

Onder een tweet van Tony Todd reageert een fan dat Spider-Man 2 niet snel genoeg kan komen. Daarop reageert Tony Todd als volgt: "Lijkt erop dat het September wordt! Veel publiciteit in aantocht in augustus. Reclames starten in augustus is mij verteld. Houd je adem in! Het zal nodig zijn!".

Marvel's Spider-Man 2 lijkt dus in september voor de Playstation 5 uit te komen. Op 19 april 2023 komt voor de Playstation 5 de Horizon Forbidden West-uitbreiding Burning Shores uit.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties