Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: spelers kunnen binnenkort hun PSN Accounts linken aan PlayStation pc-ports

Ontdekt in Spider-Man-bestanden.

De redactie van VGC ontdekte in de bestanden van de pc-versie van Marvel's Spider-Man Remastered dat spelers waarschijnlijk weldra hun PlayStation Network-accounts kunnen koppelen aan de pc-ports van hun PlayStation-games.

Wie zijn PlayStation Network-account koppelt aan een van die pc-ports van een PlayStation-titel krijgt daarvoor vermoedelijk in-game-beloningen. Bij Marvel's Spider-Man zouden dat onder andere extra skill points zijn.

Het bovenstaande gerucht wordt nog eens versterkt doordat de FAQ op de PlayStation-website zegt dat het "momenteel" niet mogelijk is om je PlayStation Network te koppelen aan een pc-versie.

Verder lees je op dezelfde pagina ook nog dat het op dit moment niet mogelijk is om je opslagbestanden van PlayStation 4 of PlayStation 5-titels over te zetten naar de pc-ports van die games.

In ander nieuws ontdek je dat deze games sinds 16 augustus 2022 beschikbaar zijn voor PlayStation Plus Extra en Premium-abonnees. Daarnaast is Spider-Man Remastered de tweede grootste pc-game van PlayStation Studios.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Marvel's Spider-Man Remastered

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties