Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Sony onthult tal van nieuwe games op 20 februari

Allemaal next-gen, natuurlijk.

Het tweede gerucht van STFUandPlay gaat niet over Microsoft, maar over Sony 's next-gen plannen. De jongens van PlayStation zouden tijdens het PlayStation Meeting event op 20 februari maar liefst drie onaangekondigde games voorstellen.

Ged Talbot, ex-lead designer bij Bizarre Creations (Project Gotham Racing, Blur), zou volgens het gerucht aan de slag zijn gegaan bij Evolution Studios (MotorStorm), samen met nog enkele andere ex-Bizarre werknemers. Zij zouden aan een next-gen racer bezig zijn die op een gegeven moment tijdens de ontwikkeling een Gran Turismo titel was. Sony Japan had daar blijkbaar problemen mee. De titel is echter nog steeds in ontwikkeling, maar zal onder een andere naam op het toneel verschijnen.

Ook de studio Ivory Tower zou aan een next-gen racegame werken. Die ontwikkelaar is voornamelijk samengesteld uit ex-werknemers van Eden Games die een spirituele opvolger maken voor Test Drive Unlimited.

Tenslotte zou ook Guerilla Games (Killzone) hun nieuwe project voorstellen tijdens de PlayStation Meeting. Zouden ook zij zich wagen aan een racegame?

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties