Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Skull and Bones krijgt reboot

Gebruik nu live service-model.

Volgen geruchten krijgt Skull and Bones een reboot. Dat laten anonieme bronnen binnen Ubisoft weten aan onze collega's bij VGC.

Volgens de bronnen heeft Skull and Bones het erg moeilijk om zijn eigen plekje te veroveren binnen de line-up van Ubisoft. Om die reden heeft het bedrijf beslist om de titel te rebooten als een live service-model. Dat betekent dat de gamewereld quests, personages en verhaallijnen bevat die gebaseerd zijn op de acties van spelers.

Of die bronnen het bij het rechte eind hebben, ontdekken we waarschijnlijk op een later tijdstip. Ubisoft weigert voorlopig om commentaar te geven. Dat komt waarschijnlijk omdat de reboot nog maar een jaar in ontwikkeling is en het bedrijf nog niets concreet kan laten zien.

Skull and Bones is gebaseerd op Assassin's Creed 4: Black Flag en zou in 2018 een open bèta krijgen. Dat gebeurde echter niet en sinds de laatste Skull and Bones gameplay details is het erg stil rond de game. Als de bovenstaande geruchten kloppen, dan weten we nu meteen ook waarom.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties