Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Screenshots van Silent Hill 2 Remake gelekt

Breekt de stilte.

Er zijn vermoedelijke beelden gelekt van de Silent Hill 2 Remake die wordt ontwikkeld door Bloober Team. Volgens de betrouwbare lekker Dusk Golem zijn de beelden alvast echt.

De in totaal drie wazige beelden werden op 4 september 2022 via Twitter verspreid met de boodschap: "eerste gelekte beelden van de Silent Hill 2 Remake die blijkbaar bij Bloober Team wordt ontwikkeld". Het enige dat we uit de beelden kunnen opmaken, is dat de remake zelf te spelen is in third-person-perspectief.

Volgens Dusk Golem zijn de beelden afkomstig van een pitch die in de zomer van 2018 werd gedaan bij uitgever Konami. Omdat het hier over een proof-of-concept zonder budget gaat, leunen de beelden helemaal niet aan bij het verwachtte eindproduct.

Naast wat geruchten over de Silent Hill 2 Remake en de bevestiging dat The Medium-ontwikkelaar Bloober Team samen met Konami aan nieuwe game werkt, is er nog niets officeel aangekondigd over deze remake. Tot die onthulling er komt, mag je dit allemaal met een korreltje zout nemen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Silent Hill 2

PS2

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties