Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Respawn werkt aan next-gen Xbox exclusive

Zal op 21 mei worden onthuld.

Respawn Entertainment, de ontwikkelaar bestaande uit ex-werknemers van Call of Duty ontwikkelaar Infinity Ward, zou aan een Xbox exclusive werken.

Volgens betrouwbare bronnen zou de game in kwestie verschijnen voor de huidige Xbox en diens opvolger. Die zal samen met Respawn's eerste spel worden aangekondigd op het Xbox evenement dat op 21 mei zal plaatsvinden. Veel is er nog niet geweten over de game die momenteel nog onder de noemer 'Titan' door het leven gaat.

Al het beeldmateriaal dat je kan vinden rond Titan. Indrukwekkende graphics, niet?

In Titan strijden menselijke soldaten tegen mechs (de Titans uit de titel) die op zich bestuurd worden door mensen. Volgens de anonieme bron zal de game een always-online verbinding vereisen, iets wat de volgende Xbox ook aan zijn gebruikers zou verplichten.

Naast Titan zouden er nog vier andere spellen worden voorgesteld op 21 mei: Ryse, een zombie game, een nieuwe Forza en een titel die zich richt op plezier voor het hele gezin.

Respawn werkt al drie jaar aan Titan, maar afgezien van wat wazige afbeeldingen die ze in 2011 de wereld instuurden, bleef het stil rond het spel. Eerdere berichten deden vermoeden dat de studio van plan was om zijn game op de E3 in juni te onthullen.

Getagged als
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties