Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Resident Evil Village krijgt unieke nieuwe moeilijkheidsgraad

Ethan Must Die 2.0 met extra's.

Volgens geruchten krijgt Resident Evil Village een unieke nieuwe moeilijkheidsgraad. Dat lekt industrie-insider Dusk Golem via Twitter.

Volgens Dusk Golem bevat Resident Evil Village een nieuwe moeilijkheidsgraad die de game meer open en moeilijker maakt. Zo zou het willekeurige vijanden en items op lukrake plaatsen bevatten.

De insider vergelijkt de modus met de Ethan Must Die-moeilijkheidsgraad uit Resident Evil 7: Biohazard Banned Footage Volume 1, maar dan met verschillende extra's.

Hoe je toegang krijgt tot de nieuwe modus is niet duidelijk. Vermoedelijk moet je het hoofdverhaal van Resident Evil Village uitspelen vooraleer je er toegang toe kunt krijgen. Ook de naam van de modus is nog onduidelijk.

Wat je juist moet doen en je hoe het vrijspeelt, wordt volgens Dusk Golem nog voor de release besproken. Die toelichting zal waarschijnlijk gebeuren tijdens de aankomende Resident Evil showcase. Lees zeker al onze Resident Evil Village release, gameplay en setting info.

Dat Dusk Golem een betrouwbare bron is op het vlak van lekken werd vorig jaar nog maar eens bevestigd. Toen voorspelde hij immers dat Resident Evil 8 afwijkt van de formule van Resident Evil-reeks en dat Capcom werkte aan een Monster Hunter game voor Switch.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Resident Evil 7: Biohazard

Video Game

Resident Evil Village

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties