Skip to main content

Gerucht: Resident Evil Village bestandsgrootte gelekt via de Microsoft Store

Grootte van de dorpskern.

De bestandsgrootte van Resident Evil Village en zijn multiplayermodus RE: Verse op de Xbox One en Xbox Series X/S zijn gelekt via de Microsoft Store.

Als je Resident Evil Village op je Xbox-console wilt spelen, moet je daarvoor 50,02GB aan vrije schijfruimte voorzien. 15,02GB daarvan is voorbehouden voor RE:Verse.

Normaal gezien is de bestandsgrootte van een game niet zo verschillend voor andere consoles. Je kunt er dus van uitgaan dat beide games ongeveer evenveel ruimte in beslag nemen op je PlayStation 4 of PlayStation 5.

Verder lees je op de Microsoft Store dat de game zich enkele jaren na de gebeurtenissen in Resident Evil 7 afspeelt. Ethan Winters en zijn vrouw Mia hebben de nachtmerrie van de vorige game achter zich gelaten en leven nu op een vredige locatie. Net wanneer ze dat leventje samen gewoon zijn, overkomt hen een nieuwe tragedie.

Is je nieuwsgierigheid hiermee geprikkeld? Check dan onze website voor meer informatie over de Resident Evil Village gameplay. Het is niet de eerste keer dat er nieuws lekt via de Microsoft Store. Afgelopen weekend lekte ook al het nieuws dat de Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy later deze maand uitkomt.

Read this next