Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Resident Evil Village bestandsgrootte gelekt via de Microsoft Store

Grootte van de dorpskern.

De bestandsgrootte van Resident Evil Village en zijn multiplayermodus RE: Verse op de Xbox One en Xbox Series X/S zijn gelekt via de Microsoft Store.

Als je Resident Evil Village op je Xbox-console wilt spelen, moet je daarvoor 50,02GB aan vrije schijfruimte voorzien. 15,02GB daarvan is voorbehouden voor RE:Verse.

Normaal gezien is de bestandsgrootte van een game niet zo verschillend voor andere consoles. Je kunt er dus van uitgaan dat beide games ongeveer evenveel ruimte in beslag nemen op je PlayStation 4 of PlayStation 5.

Verder lees je op de Microsoft Store dat de game zich enkele jaren na de gebeurtenissen in Resident Evil 7 afspeelt. Ethan Winters en zijn vrouw Mia hebben de nachtmerrie van de vorige game achter zich gelaten en leven nu op een vredige locatie. Net wanneer ze dat leventje samen gewoon zijn, overkomt hen een nieuwe tragedie.

Is je nieuwsgierigheid hiermee geprikkeld? Check dan onze website voor meer informatie over de Resident Evil Village gameplay. Het is niet de eerste keer dat er nieuws lekt via de Microsoft Store. Afgelopen weekend lekte ook al het nieuws dat de Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy later deze maand uitkomt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties