Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Resident Evil 8 wijkt af van formule

Reanimatie.

Volgens geruchten wijkt de eerstvolgende game binnen de Resident Evil-reeks af van de gevestigde formule. Dat lekt insider Dusk Golem via Twitter.

Volgens de insider is de nieuwe Resident Evil ongeveer drie jaar in ontwikkeling. Tevens meldt hij dat Capcom binnenkort de game officieel aankondigt. Resident Evil 8 lanceert volgens diezelfde geruchten in 2021.

"De game wijkt ontzettend af van zijn voorgangers. Tot het punt dat ik verwacht dat meerdere mensen boos zullen zijn," aldus Dusk Golem. "Maar sta open voor nieuwe dingen. De interne testen laten zien dat de game van hoge kwaliteit is."

Als bovenstaande informatie klopt dan laat Capcom je het ongetwijfeld snel weten, maar tot nu toe nemen we het als een korreltje zout.

Wel weten we zeker dat Resident Evil 3 Remake op 3 april lanceert. In de Resident Evil 3 Remake review van Randolf lees je dat Capcom de game nieuw leven inblaast.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Resident Evil 3: Nemesis

Nintendo GameCube, PS1

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties